dinsdag, 21. november 2006 - 15:53

Kaarten Eindejaars Festival Lions in trek

Ter Apel

Kaarten voor het Eindejaars Festival van Lions afdeling Ter Apel-Westerwolde zijn bijzonder in trek. De voorverkoop voor het festival begon enkele weken geleden en de kaarten gaan als warme broodjes over de toonbank. ,,Kaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt’’, zegt Willy Manning namens de organisatie.

Het Eindejaars Festival wordt gehouden op zaterdag 16 december. Er zijn optredens van Jannes, Lucas & Gea, Arne Jansen, Jacques Herb, De Havenzangers, René Becker en Christiaan & Diana. Het festival wordt gehouden in het Pagecentrum in Stadskanaal. De opbrengst gaat in zijn geheel naar twee goede doelen: Nationaal Fonds Sport Gehandicapten en stichting Voedselbank Oost-Groningen

Kaarten voor het festival kosten 12,50 euro aan de kassa en tien euro in de voorverkoop. Voorverkoopadressen zijn Apotheek Musselkanaal, Apotheek Ter Apel, Bruining Makelaardij in Stadskanaal, Primafoon Stadskanaal, Music Store Stadskanaal, Klazienaveen en Emmen, Copyline Veendam en C1000 Ter Apel. Ook zijn de kaarten online verkrijgbaar via de webshop van Simone FM en op de website van de Lions-afdeling, www.lionsterapelwesterwolde.nl.
Provincie:
Tag(s):