dinsdag, 23. mei 2006 - 20:16

Knuffelen in het park

Winschoten

Het stadspark, een oase van groen. Elke dag gaan mensen naar buiten om de hond uit te laten, een ommetje te maken in park of plantsoen of om wat te wandelen of fietsen in een natuurgebied. Er even op uit om lekker te bewegen, te mijmeren en te genieten van de buitenlucht. Of om te spelen: kinderen zoeken buiten het avontuur in de stadsnatuur en op daarvoor aangelegde speelplekken

Ook de gemeente Winschoten organiseert in samenwerking met de ANWB en vrijwilligers en verenigingen in en om het park de Dag van het Park in het Stadspark en Rosarium van Winschoten. Om 8.30 uur wordt gestart met een Tai Chi clinic verzorgd door sportcentrum Nico Jager met aansluitend een ontbijt, verzorgd door Koerts Party Catering Service en de kinderboerderij. Hiervoor is opgave nodig.

De rest van de dag, van 10.00 tot 16.00 uur, kan iedereen vrij het park en allerlei activiteiten bezoeken. In de kinderboerderij is het de hele dag feest: de kinderen kunnen vliegers vouwen en visnetjes maken, een speurtocht lopen en er is een knuffelhoek met de kleinere dieren ingericht.

Nieuwsgierig geworden? Kom op 28 mei naar het Stadspark, ontvang gratis een tas met informatie en routes, kies een route uit en geniet!
Provincie:
Tag(s):