vrijdag, 8. december 2006 - 13:15

Onderzoeksteam zoekt bestuurder donkere auto

Fleringen

Het team van de politie Twente dat onderzoek doet naar de omstandigheden waaronder een 16-jarige jongen uit Mariaparochie om het leven is gekomen, is op zoek naar een bestuurder dan wel bestuurster van een donkerkleurige auto, mogelijk een VW Golf.

Een getuige heeft verklaard dat hij een tiental minuten voor dat het slachtoffer werd aangetroffen deze auto voorbij heeft zien rijden in de richting van Reutum over de Ootmarsumseweg in Fleringen. Dit moet ergens tussen half zes en kwart voor zes die zondagmorgen de 26e november zijn geweest. Het team sluit niet uit dat deze bestuurder dan wel bestuurster mogelijk iets gezien heeft of iets moet zijn opgevallen.

Hij of zij die zich hierin herkent, wordt dingend verzocht contact op te nemen met het team via 0900-8844. Ook mensen die mogelijk weten wie deze bestuurder dan wel bestuurster kan zijn geweest worden verzocht dit te doen.

Op dit moment is ook nog niet duidelijk geworden, ook niet uit de sectie, wat de doodsoorzaak is geweest. De patholoog anatoom is nog met het verdere onderzoek bezig. Wel is duidelijk dat het slachtoffer waarschijnlijk al was overleden voordat hij door de 37-jarige automobilist werd overreden.

Ook kan nog worden gesteld dat de hardnekkige geruchten die de ronde doen, met name met betrekking tot aanhoudingen door de politie, nergens op zijn gebaseerd en onjuist zijn.
Het team zet het onderzoek voort.
Provincie:
Tag(s):