zaterdag, 16. december 2006 - 17:53

Verdachte dodelijk ongeval Suzanne aangehouden

Tweede Exloërmond

De politie Drenthe heeft vrijdag een 45-jarige man uit Nieuw-Buinen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 12-jarige Suzanne Wisman uit Tweede Exloërmond. Een camper van de verdachte is in Stadskanaal door de politie aangetroffen en in beslag genomen.

Het meisje werd dinsdagavond dood gevonden op de Valtherdijk bij Valthermond. Vrijdag maakte de politie bekend dat het meisje om het leven is gekomen door een verkeersongeval.

Mede om deze reden heeft de Mobiele Eenheid (ME) van Drenthe, Groningen en IJsselland vrijdagmorgen verschillende wegen in Exloërmond en Valthermond onderzocht op sporen.

Medewerkers van het team hebben de 45-jarige eigenaar van de camper in zijn woning in Nieuw Buinen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Suzanne en is inmiddels enkele keren verhoord. Over de resultaten van de afgelegde verklaringen kan nog geen mededelingen worden gedaan. In de woning van de man is een huiszoeking gedaan, daarover kunnen nu ook geen verdere mededelingen worden gedaan.
Provincie:
Tag(s):