donderdag, 25. januari 2007 - 17:19

Afslankkampioen 2006 is Boef

Donderdagmiddag werd de winnaar bekend gemaakt van de Hill’s dierenvoeding wedstrijd 'Afslankkampioen van het jaar'. De winnaar werd, Boef de gekruiste herder van mevrouw Belt uit Leusden. Met behulp van een speciaal caloriearm dieet en de controle van de dierenarts is Boef veranderd is een slanke fitte hond.

Tijdens de finale presenteerden de baasjes trots hun afgeslankte huisdieren op een echte ‘Katwalk’. De jury bestond uit Wijnand de groot (dierenarts), Cynthia Panhuis ( redactrice Wraf) en belinda Meuldijk (dierenliefhebster). De presentatie was in handen van Marit van Bohemen.

De aanmoedigingsprijs, een reischeque van 500 euro, ging naar hondje Tommy een echte Cairn Terrier. Kater Jerry had het zijn baasjes behoorlijk moeilijk gemaakt tijdens zijn dieet. Hij heeft van pure boosheid een aantal meubelen vernield en ook de baasjes waren voor zijn nagels niet veilig. Maar het resultaat mocht er zijn, Jerry viel bijna zes kilo af en won hiermee een reischeque van 1000 euro.

De afslankwedstrijd is een initiatief van Hill’s Pet Nutricion in samenwerking met de dierenartsenpraktijken. Dieren die te zwaar zijn volgens een afslankprogramma gebaseerd op het streefgewicht. Alles wordt bijgehouden door de dierenarts op een speciale controlekaart, die vervolgens naar de jury gestuurd wordt.
Categorie:
Tag(s):