zondag, 28. januari 2007 - 12:25

Beschoten met pijltjes

Vlagtwedde

De politie heeft zaterdagavond vier meldingen binnengekregen dat onbekenden vanuit een auto met pijltjes op mensen schoten. Dit gebeurde op de Oostersingel, de Veelerveensterweg en de Laan van de Westerwolde in Vlagtwedde en op de Hoofdweg in Bellingwolde. Nadat de pijltjes de vier slachtoffers hadden geraakt, voelden de gedupeerden een stekende pijn. Geen van de slachtoffers hielden hier noemenswaardige verwondingen aan over.

De politie kreeg halverwege oktober soortgelijke meldingen. Toen werden personen in Vlagtwedde en Winschoten met pijltjes beschoten. Destijds moest een persoon zich onder doktersbehandeling stellen. De politie onderzoekt of er een relatie bestaat tussen de incidenten.

De politie is op zoek naar getuigen van de incidenten van afgelopen zaterdagavond. De pijltjes werden vermoedelijk uit een donkerkleurige BMW geschoten die door een slachtoffer als ‘zeer verzorgd’ wordt omschreven. Mensen die meer weten over de daders of andere informatie hebben met betrekking tot deze incidenten, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Winschoten via 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):