woensdag, 18. april 2007 - 15:34

Cabrio Sneakers

Amsterdam

Ze lopen heerlijk en ogen stads. Cabrio sneakers zijn elegante sandalen met goud of zilveraccenten. Een zilveren voetbed met subtiele doorkijk naar de zijkant en ceintuurband over de wreef met gesp opzij, het zijn de details waarmee de dressed sneakers zich onderscheiden. Een glimpje glans zoals het chroom bij auto’s.

Xsensible introduceert een collectie waarbij leer en metaalglans natuurlijk in elkaar overlopen. Natuurlijk zijn bijvoorbeeld de verfijnde kleurencombinaties van het off white met gekreukt zilverleer. Ook als variant in zachtbruin met warm goud. Zonder de kleur van eremetaal is er in dezelfde collectie een serie in gecombineerd glad leer en stretchsuède. Subtiele enkelbandjes, sierstiksels en een teendecolleté geven de modellen een elegante uitstraling. Het voetbed is ton-sur-ton bekleed, de zolen zijn vederlicht. Het speciale gepatenteerde Xsensible stretchleer geeft het gevoel van een tweede huid die elastisch met elke beweging meebuigt.

Xsensible is de perfecte combinatie van Italiaans design en wellness. Het speciale materiaal is elastisch, voelt als een tweede huid en is flexibel naar alle kanten. Na het dragen ‘onthoudt’ het leer de oorspronkelijke pasvorm en keert daarnaar terug. Elke stap in deze nieuwe schoenen is een weldaad. Wellness voor de voet. Fijn voor shopaholics en tijdens stedentrips en staande recepties.
Categorie:
Tag(s):