woensdag, 21. februari 2007 - 19:57

Dierenbescherming geeft redder van dieren een pluim

Emmen

De Dierenbescherming afdeling Zuid Oost Drenthe heeft woensdagmiddag een "Pluim" uitgereikt aan Roelof Wesselink uit Klazienaveen. Een "Pluim" is een oorkonde die door de Dierenbescherming wordt uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere wijze heeft ingezet voor een dier.

Vrijdag 9 februari j.l. trof Roelof Wesselink uit Klazienaveen aan de Molenwijk OZ in zijn woonplaats twee onderkoelde en zeer angstige Jack Russels aan.

Samen met één van de chauffeurs van de Dierenambulance en de Brandweer Klazienaveen en een Duikploeg van de Brandweer Emmen is Roelof twee uur bezig geweest om de angstige diertjes te pakken te krijgen en in veiligheid te brengen.

Hierbij heeft hij zich zelfs in z'n hand laten bijten. De twee hondjes verblijven nu in het dierenasiel in Beilen en maken het goed. Mensen die eventueel nog wat weten over deze zaak wordt gevraagd dit te melden bij de politie dit kan op telefoonnummer 0900-8844

Later op de middag heeft de Dierenbescherming samen met Roelof nog een taart uitgereikt bij de Brandweer in Klazienaveen voor hun inzet op die koude vrijdag de 9e februari.
Provincie:
Tag(s):