maandag, 7. mei 2007 - 13:31

Een spetterend cadeau voor moederdag!

Arnhem

Op moederdag – 13 mei – kunnen kinderen hun moeder verrassen met gratis entree tot het Nederlands Watermuseum en wat extra’s bij een bestelling bij Brasserie Aquarium.Ze werken terwijl ze ook het huishouden draaiende houden en zijn altijd bezig met duizend-en-één dingen tegelijk. Hoog tijd dus om moeders met moederdag eens extra in het zonnetje te zetten.

Voor wie nog geen cadeautje heeft bedacht, heeft het Nederlands Watermuseum een aantrekkelijke aanbieding: verras je moeder op moederdag met gratis toegang tot het Nederlands Watermuseum en wat lekkers bij een bestelling bij Brasserie Aquarium.

Let op: moeder en kind moeten beide aanwezig zijn en kunnen aantonen dat ze familie zijn. Deze actie geldt alleen op 13 mei.

Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoet water in het dagelijkse leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring.

Het Nederlands Watermuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend. Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op
Provincie:
Tag(s):