donderdag, 1. maart 2007 - 16:17

'Ehhhh hoe moet dat?'

Utrecht

Het betegelen van een muur, het gebruik van speciaal gereedschap of het opknappen van een oude deur; wie het nu eens écht zelf wil leren of uitproberen kan van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni 2007 zijn hart ophalen op de eerste editie van Eigen Huis & Tuin Event in Jaarbeurs Utrecht. Op het evenement, dat is gebaseerd op het gelijknamige RTL 4 TV-programma, vinden bezoekers alles op het gebied van huis, tuin en sfeer.

Van behang tot sierstucwerk en van planten en tuindecoratie tot sfeerverlichting. Behalve veel te zien, is er vooral veel te doen op Eigen Huis & Tuin Event.

Op Activiteitenpleinen kunnen bezoekers in workshops actief aan de slag. Wie tips wil over kleurgebruik en behangkeuze kan terecht in de conceptkamers, waar stylisten advies geven. De presentatoren van het TV-programma Eigen Huis & Tuin -Corine, Thomas en Lodewijk- zijn natuurlijk live op het evenement aanwezig.

Op de Activiteitenpleinen geven ze vier dagen lang workshops en demonstraties. Het evenement, dat wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe in samenwerking met RTL Nederland, is een must voor iedereen die graag bezig is in en om het huis.

Op de verschillende Activiteitenpleinen kunnen bezoekers allerlei klussen zélf uitproberen. Van het aanleggen van sierbestrating tot het behangen van een muur. Van mozaïeken tot het snoeien van planten. Stylistes laten zien hoe kleurgebruik, behangkeuze en inrichting van invloed zijn op de sfeer in een woning. Ook geven ze de bezoeker persoonlijk stylingadvies. Hoe richt je bijvoorbeeld een kleine kinderkamer zo praktisch mogelijk in en welke muurkleur geeft het beste effect in een kamer met weinig licht?

Eigen Huis & Tuin Event vindt plaats van donderdag 7 juni tot en met zondag 10 juni 2007 in de jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden: dagelijks van 10.00-18.00 uur.
Categorie:
Tag(s):