zondag, 11. maart 2007 - 0:05

FC Omniworld verliest aan begin zesde periode

IJmuiden

FC Omniworld heeft met 2-0 verloren van Stormvogels Telstar. Omniworld kon niet beschikken over een voledige selectie.Daarom was de uitslag nog niet eens zo zeer slecht te noemen.Stormvogels Telstar kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong, maa was pas zeker van de overwinning na de 2-0 in de slotminuut.Met het verlies kwam er een einde aan een serie van vier ongeslagen wedstrijden.

De overwinning van Stormvogles Telstar was verdiend. De strijd om de eventuele gelijkmaker was er niet minder om, nadat Brahim Aoulad-Lfadil in de 17de minuut voor 1-0 had gezorgd.

Nadat Haklander in de 40ste minuut ziek naar de kant moest, was er van aanvallen geen sprake meer in de tweede helft. Ondanks dat heeft de jonge ploeg zich niet van het veld heeft laten spelen. Telstar kreeg meer kansen en het was dat Telstar-spits Jan Bruin niet doeltreffender was, maar uiteindelijk viel de definitieve beslissing pas door een doelpunt van Pinas in de 90ste minuut.

Ondanks de nederlaag behoudt FC Omniworld nog steeds uitzicht op de negende plaats, die recht geeft op deelname aan de nacompetitie.