woensdag, 3. januari 2007 - 15:59

Flevoland staat op de Vakantiebeurs in Utrecht

Flevoland

De diverse VVV’s en het toeristische bedrijfsleven van Flevoland zullen zich van 10 tot 14 januari prominent presenteren. De Flevolandse vertegenwoordiging is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen de Provincie Flevoland en de Stichting De Gouden Cirkel, die de organisatie op zich genomen heeft.

Met de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vindt de aftrap plaats voor het nieuwe vakantieseizoen. De beurs start op 9 januari met een vakdag maar is daarna, van woensdag 10 t/m zondag 14 januari, voor iedereen toegankelijk. De beurs is dagelijks van 10 - 18:00 uur en vrijdag 12 januari van 10 - 22:00 uur geopend.

De Vakantiebeurs is een jaarlijks evenement en wordt alweer voor de 36-ste keer gehouden. Flevoland beschikt op de Vakantiebeurs over een eigen paviljoen van 140 vierkante meter in hal 12.

Het groene en waterrijke Flevoland heeft alles voor een welverdiende vakantie of een dagje uit; water, bossen, natuur, strand, fantastische attracties en vele andere mogelijkheden. Op de Vakantiebeurs kan men ontdekken welke mogelijkheden Flevoland biedt.

De presentatie van het Flevolandse paviljoen is mede mogelijk gemaakt door de goede samenwerking tussen de Provincie Flevoland, de Stichting De Gouden Cirkel en de enthousiaste medewerking van het toeristische bedrijfleven, de VVV’s, gemeenten en instellingen uit Flevoland.
Provincie:
Tag(s):