dinsdag, 30. januari 2007 - 13:03

Giedo van der Garde in afwachting van een droger circuit

Ondanks positieve berichten eerder vanochtend lijkt het erop dat Giedo van der Garde vandaag nog niet in een Formule 1-wagen zal stappen. Na een opnieuw natte ochtend zei Van der Garde tegen BlikopNieuws dat het Super Aguri team waarschijnlijk morgen pas met de Nederlander aan het werk gaat.

“Het team wil voorzichtig aan doen�, aldus de Veenendaler. Eerder vanochtend kwamen er positieve geluiden uit de Super Aguri-pitbox die er op wezen dat een debuut van Van der Garde aanstaande was. Ondanks de tegenslag leek de Nederlander nog steeds tevreden te zijn met zijn ervaringen in de testweek tot nu toe, gezien zijn positieve voorkomen. Als het weer verbetert krijgt Van der Garde mogelijk alsnog een kans zich te bewijzen.

Op de testdag tot nu toe blijken Nick Heidfeld en Sebastian Vettel van BMW Sauber, en Fernando Alonso van McLaren het actiefst, met ieder meer dan twintig ronden in de statistieken. Heidfeld en Alonso hebben al enkele keren stuivertje gewisseld om de beste tijd, wereldkampioen Alonso heeft die snelste tijd op dit moment; 1:22.967 tegenover 1:23.279 van Heidfeld.
Categorie:
Tag(s):