woensdag, 2. mei 2007 - 10:57

Gomes ook volgend seizoen PSV-er, Alex mogelijk niet meer

Het ziet er naar uit dat doelman Gomes ook volgend seizoen bij kampioen PSV onder de lat staat. De goalie liet dinsdag tijdens de huldiging van zijn werkgever weten dat hij 'voor honderd procent zeker' bij PSV blijft.

Ook Arouna Koné wil nog een jaar aan zijn verblijf bij PSV toevoegen. De Ivoriaan heeft nog een contract tot 2009. "Ik wil graag blijven, tenzij een club met een aanbod komt dat ik niet kan weigeren."

Daarnaast houdt vrijwel iedereen bij PSV rekening met een vertrek van verdediger Alex. Technisch manager Stan Valckx noemde die kans 'heel groot'. Hij zei dat dinsdag voor de huldiging van de kampioensploeg in de stad en in het stadion.

De 24-jarige Braziliaan is eigendom van Chelsea. De Londense club heeft hem drie jaar uitgeleend aan PSV, maar wil de 'De Tank' komend seizoen waarschijnlijk zelf inzetten. Chelsea is druk bezig een werkvergunning voor Alex te regelen in Engeland.

Zelf heeft Alex ook wel trek in een avontuur in de Premier League. "Die werkvergunning gaat wel lukken, heb ik begrepen", gaf Valckx aan. "Chelsea moet echter eerst nog steeds uitspreken dat ze Alex daadwerkelijk opeisen. Als ze hem echt willen hebben, gaat hij ook. Wat dat betreft, is zijn toekomst eigenlijk nooit een zaak van PSV geweest."
Categorie:
Tag(s):