zondag, 21. januari 2007 - 18:30

Identiteit 'lijk in kast' nog niet bekend

Nuth

De identiteit van de dode man vorige week werd aangetroffen in een kast bij een kamerverhuurbedrijf in Nuth is nog niet bekend. Wél is komen vast te staan, dat hij door middel van een misdrijf om het leven is gekomen. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het stoffelijk overschot werd donderdag gevonden, toen de politie de kamer van een vermiste man uit Schotland wilde doorzoeken. De werkgever van de man had een kamer voor hem gehuurd bij het bedrijf in Nuth. Bij de doorzoeking ontdekte de politie een lijk in een kast in een leegstaand vertrek. Diezelfde avond hield de politie in Valkenswaard een 32-jarige landgenoot van de vermiste man aan. Vooralsnog wordt hij ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de verdwijning van de 31-jarige man uit Schotland.

De man uit Valkenswaard wordt maandag voorgeleid aan de Officier van Justitie. Het onderzoek van de politie is nog steeds in volle gang. Zaterdag en zondag werd een uitgebreid buurtonderzoek verricht en werden verdere getuigen gehoord in deze zaak.
Provincie:
Tag(s):