zaterdag, 3. maart 2007 - 21:27

Lelystad start onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid

Lelystad

De gemeente Lelystad is gestart met een onderzoek naar de leefbaarheid en veiligheid in de stad. Het onderzoek, Leefbaarheid en Veiligheid 2007, is willekeurig verspreid onder 1.100 Lelystedelingen en wordt tevens afgenomen onder de ruim 1.450 leden van het LelyStadsPanel. Het onderzoek duurt de hele maand maart.

Het onderzoek gaat over de huidige woonsituatie, eventuele verhuiswensen en de leefbaarheid en de veiligheid van iemands woonomgeving. Een aantal extra vragen gaat over voorzieningen voor honden (uitlaatroutes e.d.). Daarmee wil de gemeente het vanaf 2000 geldende hondenbeleid evalueren. Hoe de inwoners over al deze onderwerpen denken, wordt gebruikt als basis voor gemeentebeleid en -initiatieven de komende jaren.

Iedereen die deelneemt aan het onderzoek maakt kans op één van de vijf cadeaubonnen van € 50,-. Onder leden van het LelyStadsPanel wordt daarbovenop aan het einde van het jaar een extra cadeaubon van € 250,- verloot, onder degenen die aan alle onderzoeken hebben meegedaan.
Provincie:
Tag(s):