woensdag, 28. maart 2007 - 20:31

Pimp je eigen Picanto

Vianen

Het aantal automobilisten dat de eigen auto wil personaliseren, groeit met de dag. Dat kan al aardig door bij de aanschaf goed de optielijst in te zien voor de extra-uitrusting die vanaf fabriek gemonteerd kan worden. Vervolgens biedt de dealer ook nog eens de mogelijkheid om de bestelde auto te voorzien van een aantal originele accessoires die bij de aflevering worden gemonteerd.

Kia gaat voor Picanto-rijders nu nog een stapje verder, beter gezegd, een hele stap. Via de website van Kia kunnen consumenten op een speciale ‘Mijn Picanto’ pagina het exterieur van de Kia Picanto voorzien van een opvallend design naar keuze of zelfs met een unieke eigen afbeelding op het dak van de auto. De nieuwe designservice is geschikt voor zowel nieuwe als al rijdende Picanto’s.

Standaard kunnen Picanto-rijders kiezen uit ruim tien basisontwerpen. Deze designs bestrijken de portieren, een groot gedeelte van de motorkap en het dak. Daarbij is er ook nog eens de keuze uit enkelkleurige, tweekleurige en full colour designs. Maar het is ook mogelijk om een persoonlijke afbeelding aan te leveren voor het dak van de auto.

Het eigen ontwerp van de gepersonaliseerde Picanto’s kan vervolgens van de voor-, zij-, en bovenkant bekeken worden. Tevens wordt de prijs van het geselecteerde ontwerp zichtbaar gemaakt. De bestelling van de stickerset gaat snel en simpel via het bestelformulier op de ‘Mijn Picanto’ website.

Een unieke functionaliteit in het programma is de mogelijkheid voor creatieve ‘Mijn Picanto’ designers om nóg verder te gaan door een eigen afbeelding te uploaden op de ‘Mijn Picanto’ website en deze als daksticker te laten uitvoeren.

Er is al een aantrekkelijke ‘Mijn Picanto’ stickerset beschikbaar vanaf € 65, -.
Categorie:
Tag(s):