dinsdag, 16. januari 2007 - 15:36

Pomphouder mishandeld

Arnhem

Een 66-jarige Arnhemse pomphouder van een benzinestation aan de Hommelseweg heeft maandagochtend klappen moeten incasseren van een tot dusver onbekende bromfietser die zonder te betalen had getankt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond half tien verscheen de bromfietser bij het benzinestation om te tanken. De pomphouder herkende de bromfietser van een eerder voorval nadat er getankt was zonder te betalen. Toen de pomphouder de jongen aan wilde spreken ging deze er vandoor. De pomphouder wilde dit beletten door hem vast te pakken.

Bij de daaropvolgende schermutseling kwam de pomphouder te vallen en wist de bromfietser er vandoor te gaan. Het zou gaan om een jongen van tussen de 16 en 18 jaar met een snorfiets voorzien van een blauwe kentekenplaat.

De jongen zou een Noordafrikaans of Zuideuropees uiterlijk hebben en was gekleed in een donker sweatshirt met capuchon en een donkere broek. Ook zou hij een petje dragen. Hij was er lopend vandoor gegaan met de bromfiets aan de hand richting Dalweg.
Provincie:
Tag(s):