woensdag, 18. april 2007 - 9:28

Stadhuis zet de poorten open voor trouwlustigen

Leeuwarden

De open dag van het Stadhuis van Leeuwarden staat op zaterdag 21 april in het teken van trouwen. Toekomstige bruiden, bruidegoms en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur en krijgen de kans om de trouwlocatie in het prachtige stadhuis te bewonderen.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers genieten van bruidsmode, inspiratie opdoen voor het bruidsboeket, zich laten opmaken door een visagist en een trouwfoto-expositie bekijken. Aan de open dag werken mee: Bruidsmode Joan, De Verwende Bruid, Bloemist Gerben Reitsma, Juwelier Copini, Tjerk de Jong Fotografie, Bruidssuikers.nl, Wedding and Event.

Het Stadhuis staat natuurlijk ook open voor bezoekers die een kijkje willen nemen in de kamers van de burgemeester en wethouders of de raadszaal.

In verband met de beveiliging moeten bezoekers zich aanmelden waarbij de gegevens worden genoteerd. Dat kan zaterdag aan de balie van het Stadhuis. Ook kunnen bezoekers zich eerder aanmelden via een email aan wijtrouwen@leeuwarden.nl (met vermelding van naam en adres) of te bellen met 058 - 233 2325.
Provincie:
Tag(s):