woensdag, 24. januari 2007 - 19:53

T-Mobile innoveert met de Ameo

Amsterdam

T-Mobile brengt een geheel nieuw type toestel op de markt: de Ameo. Bijzonder zijn onder andere het volledig afneembare toetsenbord, het grote scherm, het indrukwekkend intern geheugen van 8GB en de mogelijkheid om hem direct aan te sluiten op een beamer. Het toestel is uitermate geschikt voor mobiel internet onderweg met Web ‘n’ Walk van T-Mobile.

Vanaf begin maart is de Ameo exclusief bij T-Mobile in zilverkleur verkrijgbaar.

De Ameo is de meest complete PDA en met een afmeting van13x10x2 centimeter en een gewicht van een kleine 350 gram is het een handzaam toestel. De Ameo maakt mobiel werken gemakkelijk omdat het beschikt over Windows Mobile 5.0 en het ondersteunt Microsoft Push e-mail.

Daarnaast is er een groot aantal applicaties op het toestel aanwezig zoals Pocket Outlook, Internet Explorer en Office Mobile. Via HSDPA geeft de Ameo toegang tot mobiel breedband internet zodat gebruikers ook onderweg snel kunnen beschikken over informatie en applicaties. Door de geïntegreerde GPS kan navigatiesoftware eenvoudig direct op het toestel worden geïnstalleerd.

Naast zakelijke toepassingen is de Ameo ook zeer geschikt voor het bekijken van streaming video’s, het beluisteren van muziek en het maken van haarscherpe foto’s met de 3-megapixel camera. Tot slot is de Ameo van T-Mobile prima geschikt voor bijvoorbeeld reizigers naar de Verenigde Staten omdat deze quad-band telefoon gebruikt kan worden op alle gsm-netwerken (850/900/1800/1900 band).
Categorie:
Tag(s):