dinsdag, 5. juni 2007 - 8:29

Thomas Berge nu 'Topper te Paard'

Geesteren

Afgelopen zaterdag kon iedereen de eerste aflevering bekijken van Toppers te Paard, een groot amusementsprogramma van TV Oost waarin topsport en topentertainment elkaar ontmoeten. Aan het programma doen Bekende Twentenaren als Jack de Gier, Thomas Berge, Tessa Boomkamp, Robert Speijdel, Moniek Kleinsman en Jannes mee. Ze worden in het zadel geholpen door Twents toptalent: Jeroen Dubbeldam, de broers Schröder en Gertjan Bruggink. TV Oost-coryfee Willie Oosterhuis en actrice Esther ter Horst, bekend als Monkie presenteren het geheel.

Thomas heeft inmiddels al een aantal trainingen achter de rug en het galopperen en springen lukt hem al aardig. Dit mede dankzij de geweldige begeleiding door niemand minder dan Nederlands topruiter Wim Schröder.

Wim heeft al heel wat belangrijke concoursen op zijn naam gezet o.a. , de Grote Prijs Dublin, de 1e wereldbeker in Oslo en zo zijn er nog meer overwinningen en zullen er ongetwijfeld nog meer volgen in de toekomst.

Een ieder van de 6 toppers wordt de kneepjes van de ruitersport in het algemeen en de springsport in het bijzonder bijgebracht.

Zes weken hebben ze om zich te kwalificeren voor de finale die plaats vind op zondag 15 juli tijdens de 33e editie van het Internationaal Concours Hippique (CSI Twente) waar de internationale elite der springruiters zich zal bevinden. Thomas:’ Ik doe hier aan mee omdat ik Twentenaar ben in hart en nieren. Ik ben er trots op dat zo’n groot evenement plaatsvindt in Twente en dat ik daar bij mag zijn.’
Categorie:
Tag(s):