dinsdag, 30. januari 2007 - 18:30

Vrachtauto veroorzaakt ongeval op A16 en rijdt door

Rotterdam

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten stelt in samenwerking met de Technische en Ongevallendienst van de politie Rotterdam Rijnmond een onderzoek in naar de toedracht van een aanrijding op de rijksweg A16 in de gemeente Rotterdam.

Omstreeks 15.24 uur kwam de bestuurder van een personenauto in botsing met de bestuurder van een vrachtauto. De personenauto ging een aantal keren in de rondte en botste met een andere personenauto. De bestuurder van de vrachtauto is doorgereden.

De 58-jarige bestuurder en zijn 54-jarige passasiere uit Rotterdam raakten beiden gewond aan hun hoofd en zijn overgebracht naar het MCRZ lokatie Zuider. Een inzittende van de andere personenauto raakte licht gewond en kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. Een toevallig passerende ambulance kon direct hulp bieden aan de slachtoffers.

Alle betrokkenen uit beide personenauto’s waren op weg naar een crematie. Voor het onderzoek en opruimwerkzaamheden zijn meerdere rijstroken afgesloten en is een omleiding ingesteld op het Terbregseplein.
Provincie:
Tag(s):