dinsdag, 20. maart 2007 - 9:59

VVD organiseert bomendebat

Utrecht

De VVD wil met de inwoners van Utrecht in gesprek over het bomenbeleid van het College. Het College heeft een voorstel gedaan tot afschaffing van de bestaande velvergunning. Veel bewoners hebben hierop gereageerd. De VVD organiseert daarom op 26 maart 2007 een debat waar de bewoners de mogelijkheid krijgen om van gedachten te wisselen met leden van de VVD gemeenteraadsfractie over het bomenbeleid in Utrecht.

Het college heeft voorgesteld de bestaande velvergunning voor het kappen van bomen te schrappen en te vervangen door een kapverbod voor alleen de waardevolle bomen. Naar aanleiding van dit plan hebben de gemeenteraadsleden meer dan 100 protestmails gehad. De VVD fractie is bezig haar mening te vormen en is daarom geïnteresseerd in de mening van alle inwoners van de stad. De dag na het debat wordt het plan van het College besproken in de commissievergadering Verkeer en Beheer van 27 maart. De VVD hecht aan de bomen in Utrecht, maar vindt ook dat de inwoners van deze stad niet opgezadeld moeten worden met onnodige regels.


De VVD nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het debat op 26 maart om 20:00 in Lofen, Domplein 17. U kunt zich aanmelden via vvd@utrecht.nl
Provincie:
Tag(s):