zondag, 4. februari 2007 - 21:36

Zwierende galajurken en opzwepende rumba's

Scheveningen

Zondag was de prachtige Kurhauszaal in Scheveningen het toneel van het NK Latin American en het NK Classic Showdance. De Nederlandse top paren zetten weer hun beste dansschoentje voor en strijden om de titel Nederlands Kampioen Latin American of Classic Schowdance 2007. Beide titels zijn vacant want de paren die de titel in 2006 op hun naam wisten te schrijven Roemjana de Haan en Koen Brouwers (NK Latin American, 5 keer op rij) en Euvgenia Parakhina en Peter Bosveld stoppen met professioneel dansen.

Nadat alle twaalf Latin American paren hun versie van de Cha cha cha, Samba, Rumba, Paso Doble en de Jive hadden laten zien besloot de jury welke zes paren doorgingen naar de finale. Bij de Classic Showdance waren vier paren geselecteerd om in het Kurhaus te dansen.

Winnaars van de grote finale Latin American, en de nieuwe Nederlands kampioenen, waren Bas van der Zanden en Oksana Zolotarevskaya. De titel Nederlands Kampioen Classic Showdance 2007 ging naar Anthony van Egmond en Moniek Nieuwenburg.
Categorie:
Tag(s):