woensdag, 15. oktober 2008 - 17:08

10 mooie kontjes en 5 paar sexy mannen billen in finale

Amsterdam

10 mooie kontjes en 5 paar sexy mannen billen hebben zich geplaatst voor de grote finale van de Sloggi billenwedstrijd op maandagavond 27 oktober a.s. in Hotel Arena te Amsterdam. Tijdens de nationale finale neemt een deskundige jury de aartsmoeilijke taak op zich om kritisch doch rechtvaardig de mooiste billen van Nederland te beoordelen!

In de jury nemen plaats: Rob Brand, directeur Sloggi Benelux, Robert van den Ham, hoofdredacteur FHM, personal trainer en fitnessgoeroe Carlos Lens, BNN-presentatrice Zarayda Groenhart en Sascha Visser, VJ bij TMF, acteur en zanger.

De nationale hoofdprijs is een fotoreportage in FHM en een fotoshoot voor Sloggi, een cashbedrag van € 1000 en last but not least ontvangen de winnaar en winnares een ticket naar de internationale finale op 12 november in Parijs.

Daar dingen zij samen met kandidaten uit zo’n veertig andere landen mee om de felbegeerde titel van de mooiste billen van de wereld en de internationale hoofdprijs van € 15.000, een internationaal modellencontract én niet te vergeten een billenverzekering.
Categorie:
Tag(s):