vrijdag, 16. mei 2008 - 19:16

DGB-kandidate krijgt nieuwe auto aangeboden

Groningen

De onlangs door het team van De Grote Beurt verbouwde Citroën ZX van Marion van der Haar is in de nacht van maandag op dinsdag jl. total loss gereden door een dronken automobilist. Veronica en Stokvis Producties hebben de eigenaresse uit Groningen vrijdag een nieuwe auto aangeboden.

De 23-jarige Marion van der Haar uit Groningen was door haar zus Linda opgegeven voor De Grote Beurt om haar oude Citroën een make-over te geven. De auto die een James Bond-uitstraling had gekregen van het monteursteam was net weer terug bij zijn eigenaresse toen deze maandagnacht in de prak werd gereden door een dronken weggebruiker.

“We vonden het natuurlijk heel vervelend voor Marion dat ze amper van haar omgebouwde auto heeft kunnen genieten. Daarom hebben we besloten om haar te verrassen met een nieuwe auto� aldus programmaleider Alphons Martens. De soortgelijke Citroën ZX zal binnenkort onder handen worden genomen door het team van De Grote Beurt om deze eveneens om te toveren tot een James Bond-mobiel.
Het ongeluk en het aanbieden van de nieuwe auto is vrijdag 23 mei om 22.30 uur te zien bij Veronica.
Provincie:
Tag(s):