woensdag, 10. september 2008 - 22:45

Dodelijk ongeval met vrachtwagen

Sint Philipsland

Op de Philipsdam bij Bruinisse vond woensdag om 11.50 uur een aanrijding plaats waarbij de 59-jarige, uit de gemeente Schouwen-Duiveland afkomstige, bestuurder van een personenauto is overleden. De man kwam, door nog onbekende oorzaak, op de andere weghelft terecht waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende vrachtwagen-combinatie die werd bestuurd door een 41-jarige man uit Willemstad.

De automobilist is ter plaatse overleden. De Philipsdam is gedurende de rest van de middag afgezet geweest. In eerste instantie werden drie brandweervoertuigen, een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek echter dat de man al was overleden.

De weg is tot omstreeks half zes afgesloten geweest in verband met de berging van de vrachtwagencombinatie, sporenonderzoek door de politie en de reiniging van het wegdek. Het autowrak is afgevoerd waarna de bestuurder op een afgesloten locatie is bevrijdt uit de auto. De vrachtwagen is onder politiebegeleiding met een dieplader afgevoerd.
Provincie:
Tag(s):