woensdag, 14. mei 2008 - 14:15

Gomes: 'Ik ga weg bij PSV met een triest gevoel'

(Elfvoetbal) Heurelho Gomes keert nooit meer terug bij PSV. De Braziliaan vertrok na de competitie zonder toestemming naar zijn vaderland en is niet plan nog terug te keren naar Eindhoven. Gomes beschouwt het hoofdstuk PSV al twee weken als afgesloten.

"De directie van de club heeft niets ondernomen tegen trainer Sef ergoossen, die me een judas en asociaal heeft genoemd. Iedereen in de groep weet dat ik geen judas ben en ook niet asociaal, dat is precies waarom alle spelers mij respecteren", vertelt Gomes in VI. "De directie gaat gewoon door met alle verhalen. Voor mij komt dit over als een gebrek aan respect ten aanzien van alles wat ik heb betekend voor de club, ik heb in die vier jaar altijd zo goed mogelijk mijn best gedaan."

Een toekomst bij PSV sluit Gomes uit. "Er moet zo snel mogelijk een oplossing komen tussen mij en de club, maar na deze episode is het heel moeilijk om bij PSV door te gaan. Ik ga weg een met een heel triest gevoel en ga nu als supporter van de club verder, want ik heb altijd gezegd dat PSV mijn thuis is."
Categorie:
Tag(s):