dinsdag, 2. september 2008 - 23:06

Gratis onder water met Sub ‘70

Apeldoorn

Duikvereniging Sub ’70 nodigt alle belangstellenden in de onderwaterwereld uit om op woensdag 3 september een proefduik te komen nemen. De vereniging, met zo’n 100 leden, is altijd op zoek naar nieuwe buddy’s die de wondere onderwaterwereld willen leren verkennen.

De vereniging organiseert daarom met regelmaat proefduikavonden waarbij mensen vrijblijvend een eerste keer met persluchtapparatuur in de Sprenkelaar kunnen duiken.

Sub ’70 is een NOB vereniging. De Nederlandse Onderwatersport Bond heeft een eigen uniek opleidingssysteem, waarbij mensen een gedegen opleiding krijgen. Deze opleiding wordt gegeven door verschillende gebrevetteerde vrijwilligers. Doordat wordt gewerkt met vrijwilligers, zijn de prijzen laag en wordt duiken een sport die voor iedereen bereikbaar is!

Mensen die interesse hebben in een kennismaking met het ademen onder water, kunnen zich opgeven via opleidingen@sub70.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus mensen moeten snel zijn. Mocht de animo net zo groot zijn als tijdens de vorige keren, dan zal voor diegenen die achter het net hebben gevist naar alle waarschijnlijkheid wel een tweede avond worden georganiseerd.
Provincie:
Tag(s):