dinsdag, 12. februari 2008 - 12:45

Huldiging sportkampioenen 2007

Terneuzen

Vrijdag 15 februari worden de sportkampioenen van 2007 verkozen. Burgemeester Lonink, wethouder Van Waes en bekende persoonlijkheden uit de sportwereld reiken per categorie een prijs uit. Sportpresentator Edward van Cuilenborg (SBS6) verzorgt de presentatie.

Vrijdagavond 15 februari vinden de jaarlijkse sportverkiezingen plaats. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie sporttalent, sportman, sportvrouw, sportploeg (junioren en senioren) van het jaar 2007 is en wie de prijs voor G-sporter en de prijs in de categorie ‘Waar Terneuzen trots op is’ in ontvangst mag nemen.

Op de oproep die de gemeente Terneuzen eind november 2007 plaatste, heeft een groot aantal verenigingen, individuele sporters en ouders gereageerd. In totaal zijn er zo’n 140 kampioenen voor de sportverkiezingen aangemeld.

Burgemeester Lonink, wethouder Van Waes en aantal bekende sporters, zoals Staf de Moor (voormalig topjudoka) en Leonie Berden (drievoudig Nederlands kampioen discuswerpen) zorgen elk voor de prijsuitreiking in een bepaalde categorie. U
Provincie:
Tag(s):