vrijdag, 2. mei 2008 - 14:40

Rotaract Apeldoorn maakt moeders blij!

Apeldoorn

Rotaract Apeldoorn, dé jongeren- serviceclub van Apeldoorn, maakt ook dit jaar moeders weer blij met een volledig verzorgd ontbijt. Volgende week zondag gaan de Rotaracters in alle vroegte weer op pad om de pakketten die zijn besteld rond te brengen. Kinderen die hun moeder, of mannen die hun vrouw blij willen maken kunnen nog pakketten bestellen!

Mede dankzij Apeldoornse bedrijven zal ook dit jaar vrijwel de gehele opbrengst van de pakketten weer naar een goed doel gaan. Het jaardoel van Rotaract Apeldoorn is jeugdhuis De Enk. Dit jeugdhuis richt zich op kinderen tussen de 0 en 13 en hun ouders. Het jeugdhuis stelt alles in het werk om kinderen thuis een prettige jeugd te geven door begeleiding van de ouders, of kinderen op te vangen als dit niet mogelijk is.

De pakketten kosten maar 20 euro en daarvoor wordt niet alleen moeder blij gemaakt, maar ook vader of een ander aangezien het pakket genoeg champagne, croissants, broodjes, beleg, eitjes enzovoorts bevat voor twee personen. De pakketten kunnen tot 7 mei besteld worden door een mail te sturen naar moederdag2008@live.nl.

Rotaract Club Apeldoorn is dé jongeren- serviceclub van Apeldoorn. Rotaract is een wereldwijde organisatie voor jongeren tussen de 18 en 31 jaar die streven naar het leveren van een zinvolle bijdrage aan de maatschappij waarbij goede doelen in binnen- en buitenland worden ondersteund. Rotaract is in 151 landen actief en telt zo'n 180.000 leden. In Nederland zijn er 500 leden verspreid over 50 lokale clubs.
Provincie:
Tag(s):