maandag, 21. juli 2008 - 20:55

Weekend-arrangement voor drie verdachten

Rotterdam

De politie van het district Waterweg - Noord heeft in het afgelopen weekend drie mannen aangehouden. Zij kwamen in aanmerking voor het weekendarrangement (lik op stuk) en dat betekende dat ze in ieder geval het gehele weekend vast hebben gezeten.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een 27-jarige Rotterdammer aangehouden voor mishandeling in een horecagelegenheid aan de Koemarkt. Er ontstond onenigheid over het gebruik van een gokkast, waarop de verdachte een forse klap uitdeelde. Hij werd aangehouden en ingesloten.

Zaterdagmiddag werd op de Hoogstraat een 27-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij verkeerde behoorlijk onder invloed van alcohol en vernielde een winkelruit. Bij zijn aanhouding verzette hij zich.

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Burgemeester Knappertlaan een 31-jarige Schiedammer aangehouden voor openlijke geweldpleging. Getuigen hadden gezien dat hij samen met anderen diverse auto's ernstig beschadigde. Getuigen hebben hem tegen de grond gewerkt en overgedragen aan de politie. Hij is ingesloten. Een onderzoek naar de anderen wordt ingesteld.
Provincie:
Tag(s):