woensdag, 23. januari 2008 - 16:18

Within Temptation op Bêkefeesten

Bathmen

Het laatste weekend van mei staat gelijk aan: De Battumse Bêkefeesten, een muziekweekend met een gevarieerd artiestenprogramma dat al weer voor de 14e keer in Bathmen (gem. Deventer) wordt georganiseerd. Het programma op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei is per dag compleet verschillend maar voor jong en oud een geweldig festival. Op vrijdagavond 30 mei zal Within Temptation het hoogtepunt van de avond zijn. Zaterdag 31 mei is het genieten voor de liefhebbers van de Duitse Schlager en Volksmusik! Kaartverkoop via de site is gestart. Bij de regionale voorverkoopadressen zijn de kaarten vanaf 28 januari verkrijgbaar.

Vrijdag 30 mei: Festival met o.a. Within Temptation & Delain
De stichting Bathmen voor Bathmen is wederom trots op de komst van Within Temptation naar Bathmen op vrijdag 30 mei a.s.. Het afgelopen jaar was wederom een enorm succesvol jaar, met hun nieuwe album The heart of Everything en awards van onder meer TMF en MTV. Voorafgaand aan Within Temptation speelt de band Delain. Delain is een uniek gothic rock project. Hun album Lucidity is ingespeeld en ingezongen door meerdere muzikanten, die allemaal hun eigen stempel op de muziek hebben gedrukt. Voor deze avond wordt nog een derde band aan de line-up toegevoegd.


Zaterdag 31 mei: Bêkefest der Volksmusik
Op deze zaterdagavond van dit muziekweekend is gekozen voor een compleet ander programma.
Het Bêkefeest wordt een Bêkefest met een volledig Duits programma. Voor de liefhebbers van de Duitse musikantenstadl, grand prix der volksmusik en vele oktoberfeesten wordt dit een avond om niet te missen. In de tot Duitse Bierstube omgetoverde muziekhal kunnen de bezoekers tijdens het Bêkefest der Volksmusik genieten van artiesten als Die 3 Z’widern (Rot sind die Rosen), Kathrin & Peter, Original Ruhrpottsteirer en niemand minder dan Werner Redlich.
Categorie:
Tag(s):