maandag, 4. mei 2009 - 16:21

‘Hé lekker ding’ loopt uit op vechtpartij

Bergen op Zoom

Een grappig bedoelde opmerking tegen twee meisjes is de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.15 uur geëscaleerd in een vechtpartij met drie arrestaties. Dit heeft de politie maandag laten weten.

Een auto met daarin drie mannen uit Bergen op Zoom van 22,23 en 23 jaar stopte op de Noordsingel. De bestuurder draaide zijn portier open en riep tegen twee vrouwen die daar liepen: "He lekker ding" en woorden van een dergelijke strekking.

De kreten werden opgevangen door de 47-jarige vader van een van deze vrouwen, die onmiddellijk bij de bestuurder verhaal ging halen. Vanaf hier lopen de lezingen van beide partijen uiteen.

De 47-jarige aangever vertelde dat hij alleen gezegd had dat die kreten ongepast waren en dat hij daarop direct een vuistslag in zijn gezicht kreeg van die bestuurder. Volgens de inzittenden was het juist die 47-jarige man die de eerste klap uitdeelde.

Vervolgens stapten in elk geval die drie mannen uit waarna op straat een vechtpartij ontstond met die 47-jarige man, die geschopt en geslagen werd. Nadat de vrouwen zich er mee bemoeiden en om hulp riepen, zijn de drie mannen weer in hun auto gestapt en weggereden. Ze werden door de gealarmeerde politie met hun auto staande gehouden op de Jacob Obrechtlaan.
Provincie:
Tag(s):