donderdag, 8. oktober 2009 - 10:12

Alain Clark in voorprogramma van Symphonica Rosso

Amsterdam

Op speciaal verzoek van Diana Ross wordt Alain Clark & band het voorprogramma van Symphonica Rosso op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober in het GelreDome in Arnhem. Alain Clark is ook gevraagd om een duet met Diana Ross te zingen. Alain zelf is meer dan vereerd met dit verzoek, door zijn Motown-roots is hij een groot fan van Diana Ross. Clark komt niet alleen met zijn eigen band maar neemt ook zijn vader Dan Clark mee. Het duet Father & Friend wordt dan ook zeker gespeeld in het Arnhemse GelreDome. Symphonica in Rosso is op zaterdag geheel uitverkocht, er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 16 oktober a.s

Alain Clark is al meerdere keren gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van bekende internationale artiesten. Zo trad hij in Italië op voor Lenny Kravitz en in Nederland voor ondermeer Amy Winehouse.

Bij Symphonica in Rosso wordt veel aandacht besteedt aan de produktie van de shows. Een groots podium, kwalitatieve visuals, speciale effecten, een spectaculaire licht- en geluidshow en niet te vergeten de kleur rood, zijn kenmerken van de Symphonica in Rosso concerten die al eerder door Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richi werden gehouden. Dit jaar is het de eer aan Diana Ross die wordt begeleidt door het 40-koppige, symphonisch Symphonica in Rosso orkest.

Om de concerten van Symphonica in Rosso door te laten gaan is ondermeer besloten om drie concerten samen te voegen tot twee concerten. De bezoekers die kaarten hadden gekocht voor het concert op zondag 18 oktober zijn persoonlijk op de hoogte gesteld over de vervangende datum op vrijdag of zaterdag.
Categorie:
Tag(s):