maandag, 8. juni 2009 - 12:16

Ameland maakt zich op voor complete MadNes

Nes-Ameland

Na een succesvolle start in 2008 en nieuw een flitsend programma maakt MadNes zich op voor de tweede editie. Dit Amelands surf- en muziekfestival wordt op 26, 27 en 28 juni 2009 gehouden.

Het eerste festival vorig jaar mag een succes genoemd worden. “Na het grote succes van MadNes 2008 zijn we erg blij dat MadNes een jaarlijks terugkerend festival gaat worden. Dankzij MadNes 2008 zijn we er achter gekomen dat er op het eiland, en ook in de rest van Nederland, vraag is naar een dergelijk festival. En wij gaan heel graag in de behoefte voorzien,� vertelt een van de organisatoren, Peter Mooij.

Het concept van MadNes blijft hetzelfde, meldt hij. “Surfen, skaten en muziek op het mooiste strand van Nederland: Strand Nes. Ons motto voor dit jaar is meer MadNes, dus meer zon, meer wind, meer golven, meer bands, meer podia, meer tenten, meer bezoekers, meer bier en meer testmateriaal.�

MadNes is onlosmakelijk verbonden met het eiland, alleen al door de naam. Door de nauwe samenwerking met strandpaviljoen De Buren van Nes en andere partijen op het eiland, de KNRM, Pinheadz en High Voltage wordt MadNes ook echt een festival voor eilanders en eiland-liefhebbers.

Overdag zijn er golfsurflessen, half-pipe clinics. Er is skimboard-, golfsurf- en windsurf testmateriaal en er zijn creatieve uitingsmogelijkheden te over. MadNes organiseert tevens een fijne strandschoonmaak met mooie prijzen. 's Middags en 's avonds treden bands op. Maar liefst 19 groepen, waaronder een band uit Denemarken en een van de Farøer Eilanden, en DJ’s zetten een strak muzikaal programma neer.

Voor meer informatie kijkt u op www.madnesfestival.nl
Provincie:
Tag(s):