zondag, 29. maart 2009 - 20:55

Assener schermt zich naar derde plek in Duitsland

Ter Apel

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart hebben drie schermers van de schermvereniging Ter Apel deelgenomen aan het sterke jeugdschermtoernooi in Neuss (Dld). Een podiumplaats was er voor Pauline Schomaker. Zij schermde een prima toernooi maar moest helaas in de halve finale het onderspit delven, wat haar toch een welverdiende derde plaats opleverde.

Ook Sjors Assen begon erg goed aan het toernooi. Hij kwam als eerste van bijna 30 deelnemers uit de eerste ronde echter kon deze lijn niet doorzetten in de rest van het toernooi. Uiteindelijk eindigde Assen in de middenmoot.

Op zondag trad Kris Fidder aan. Hij begon beduidend minder goed aan het toernooi, maar schermde zich via de herkansing naar de kwartfinales. In de kwartfinale kwam hij helaas net tekort om een derde plaats veilig te stellen.

Terugkijkend op het weekend een toch succesvol toernooi voor de terapeler schermvereniging.