zondag, 19. april 2009 - 13:21

"Blitz to Bloom" actie gehouden in Vlaardingen

Vlaardingen

Afgelopen week heeft de politie in Vlaardingen de "Blitz to Bloom" actie gehouden. Op veel verschillende locaties werden er controles uitgevoerd. Er werd gecontroleerd op snelheid, alcohol, verlichting, door rood licht rijden, opgevoerde scooters.

Ook werden bedrijfsterreinen letterlijk opgeschoond. De politie controleerde de bedrijven, de gemeente hield een grote schoonmaakactie en alles wat er niet thuis hoorde werd verwijderd. Tevens werd de gemeente er bij betrokken zodat de gemeenteraad ook aandacht kan schenken aan die plekken waar het steeds verkeerd gaat.

Tijdens de gehele actie was de inzet van de politie niet om zoveel mogelijk bekeuringen te schrijven maar om aan de burger te laten zien dat er daadwerkelijk opgetreden word bij overlast. En diegene die toch fout zaten kregen toch een bekeuring, want een agent kan een bestuurder met een glaasje teveel op uiteraard niet laten gaan.

De "Blitz to Bloom" actie zal meerdere keren per jaar plaats vinden en is deze keer georganiseerd door de Vlaardingse buurtagenten Marco van de Marel en Rein van Ravenzwaai.
Provincie:
Tag(s):