woensdag, 11. februari 2009 - 9:55

Brand in bedrijvencomplex in Rijen

Rijen

Politie en brandweer rukten woensdag 11 februari 2009 om 01.13 uur uit naar de Markiezenbaan (industrieterrein Haansberg) in Rijen. In een bedrijvenverzamelgebouw was brand ontstaan. De brandweer bestreed het vuur met circa 40 mensen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

In het vrijstaande bedrijvencomplex waren vier bedrijven gevestigd, een autopoetslappenbedrijf, een diepvriesbedrijf en een reclamekantoor. De vierde ruimte was niet in gebruik en stond te huur. De brand is vermoedelijk ontstaan in het autopoetslappenbedrijf.

Volgens de politie is er geen gevaar geweest voor de directe omgeving. Omstreeks 03.00 uur had de brandweer het vuur onder controle en klonk het sein 'brand meester'. Het gebouw liep behoorlijk veel schade op. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie heeft op dit moment geen redenen om uit te gaan van enig strafbaar feit.

Voor de gedupeerden is stichting Salvage ter plaatse gekomen voor persoonlijke hulpverlening en schadebeperking namens de verzekeringsmaatschappijen.
Provincie:
Tag(s):