vrijdag, 23. januari 2009 - 20:45

Centrale hal CS decor van opening AFW

Amsterdam

De officiële opening van Fashion Week DOWNTOWN vindt zaterdag 24 januari plaats op NS-station Amsterdam Centraal, met een officiële fotoshoot waarbij de centrale hal van Amsterdam Centraal als podium dient. Amsterdam staat van 24 januari tot en met 1 februari geheel in het teken van mode.

Meer dan 80 locaties, waaronder winkels, galeries en clubs, nemen deel aan Fashion Week DOWNTOWN met diverse exposities, shows, een etalagewedstrijd en diverse lanceringen en feesten.

Amsterdam heeft als enige stad ter wereld een openbaar programma tijdens Fashion Week dat wordt georganiseerd in samenwerking met winkels, galeries en musea. Fashion Week DOWNTOWN loopt parallel aan het officiële AIFW programma en is voor iedereen toegankelijk.

Tussen 12.00-14.00 uur vindt een modelhunt plaats op perron 2a, waarvoor de afgelopen tijd kanshebbers zijn geselecteerd. Bezoekers aan het station worden door middel van deze evenementen betrokken bij het publieke onderdeel Fashion Week DOWNTOWN, dat wordt gesponsord door NS.
Categorie:
Tag(s):