dinsdag, 10. november 2009 - 8:52

Directeur VVN legt functie neer mede door uitzending Peter R. de Vries

Amersfoort

Joop Goos, directeur externe betrekkingen, en Veilig Verkeer Nederland gaan uit elkaar. Dit heeft Goos maandagmiddag meegedeeld tijdens een medewerkersbijeenkomst van Veilig Verkeer Nederland in Amersfoort.

Een klein jaar geleden legde Goos al zijn functie als eindverantwoordelijk directeur neer, om zich volledig toe te leggen op de functie van directeur externe betrekkingen. Henk Strietman nam het directeurschap a.i. waar. Per 16 januari 2010 treedt ir. Linda van der Eijck in dienst als algemeen directeur. Dit was reden voor Goos om zijn positie opnieuw te bepalen.

Daarnaast werd Goos de afgelopen weken onderwerp van negatieve publiciteit nadat Peter R. de Vries had geconstateerd dat hij te hard had gereden. Alles afwegende heeft Goos het bestuur gevraagd eraan mee te werken samen een weg te vinden om uit deze situatie te geraken.

Bestuursvoorzitter Karla Peijs heeft respect voor de keuze van Goos. ,,Hij heeft Veilig Verkeer Nederland bijna twintig jaar met hart en ziel gediend. Wij zijn Goos veel dank verschuldigd''.
Provincie:
Tag(s):