maandag, 9. maart 2009 - 22:23

Ernstige mishandeling, politie zoekt getuigen

Alblasserdam

De politie is dringend op zoek naar mensen die iets hebben gezien van een ernstige mishandeling op de Blokweerweg in de vroege zondagmorgen 8 maart omstreeks 02.00 uur. Op dat tijdstip werd een 24-jarige man uit Alblasserdam door 4 (tot nu toe) onbekende jongens toegetakeld. De man liep door de mishandeling ernstige verwondingen aan zijn gezicht, arm en buik op.

Een buurtbewoner, woonachtig aan de Blokweerweg, hoorde geluiden op straat en nam een kijkje vanuit zijn woning. De getuige zag dat het slachtoffer roerloos op straat lag en de verdachten op hem bleven inschoppen. Twee passanten, die toevallig langskwamen, haalden de verdachten bij het slachtoffer vandaan. De getuige belde daarop direct de politie. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis in Dordrecht. Hij kan zich weinig meer herinneren van de oorzaak van het incident. Ook de melder en de andere twee getuigen beschikken door de snelheid van de situatie over summiere signalementen. De politie is daardoor dringend op zoek naar meer informatie over de aanleiding, het incident, en de situatie na de mishandeling.

Zondagavond werd een buurtonderzoek gehouden waarbij flyers werden uitgedeeld met een getuigenoproep. Dit leverde tot nu toe geen nieuwe informatie op. De politie roept daarom mensen op die iets hebben gezien van de mishandeling zich te melden. Het is ook mogelijk dat mensen de vier verdachten in de omgeving van de Blokweerweg hebben gezien, bijvoorbeeld op de Dam of de Van Eesterensingel.
Zij kunnen contact opnemen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):