zondag, 14. juni 2009 - 13:54

Gemeente Enschede lanceert recessiesite

Enschede

Vanaf heden is de website www.recessie.enschede.nl in de lucht. Deze site moet ondernemers helpen tijdens de huidige recessie met relevante informatie en links.

De gemeente Enschede beseft dat ondernemers extra hulp kunnen gebruiken in deze periode van ‘zwaar weer.’ Op de site is zoveel mogelijk essentiële informatie gebundeld en is snel duidelijk welke onderwerpen ter zake doende zijn.

Wethouders Helder en Koomen: “Enschede is een nuchtere en krachtige stad met een behoorlijk incasseringsvermogen. We bewezen al eerder tegen een stootje te kunnen. Naar ons idee is het beslist mogelijk om sterker uit deze recessie te komen door innovatieve en creatieve oplossingen te vinden in een eensgezinde samenwerking met ondernemingen, banken, onderwijsinstellingen en andere overheden. Samen gaan we aan de slag. Wij wensen de Enschedese ondernemers veel succes en hopen hen met de lancering van deze site te kunnen helpen.�

In de kadernota, waar de gemeenteraad eind juni een beslissing over neemt, komen meer ondernemersgerichte voorstellen aan de orde om hen in deze tijd van economische krimp te ondersteunen.

De site www.recessie.enschede.nl is het resultaat van samenwerking met onder andere Werkplein Enschede, Regio Twente en Kamer van Koophandel.
Provincie:
Tag(s):