donderdag, 19. maart 2009 - 17:15

Gerard Joling tekent drie jaar bij SBS6

Amsterdam

Gerard Joling heeft op woensdag 18 maart een exclusief contract van 3 jaar getekend bij de tv-zender SBS 6. In Amsterdam tekende Gerard in bijzijn van algemeen directeur Eric van Stade het document waarmee hij zich voor de komende jaren wederom exclusief aan SBS Broadcasting verbindt.

Algemeen directeur Eric van Stade is zeer verheugd over de contractverlenging: “Gerard past uitstekend bij de warmte en gezelligheid waar SBS 6 voor staat. Hij is uitgegroeid tot een bepalend en zeer succesvol gezicht voor de zender en daar zijn we ontzettend blij mee�. Ook Gerard zelf is heel gelukkig met de voortzetting van de samenwerking: “Ik voel me echt thuis bij SBS 6. We gaan er weer drie fantastische jaren van maken�.

Op 17 november 2003 maakte Gerard Joling zijn presentatiedebuut bij SBS 6 met Shownieuws. Hiermee toonde hij aan dat hij naast zingen ook uitstekend kan presenteren. Shownieuws was duidelijk een springplank voor Gerards presentatiecarrière. Na grote shows als So You Wannabe a Popstar, Sterren Dansen op het IJs, Popstars en Wie Ben Ik? is hij vandaag de dag een van de populairste gezichten van de Nederlandse televisie. Momenteel is Gerard aan het warmlopen voor het tweede seizoen van Holland’s Got Talent dat aanstaande zaterdag begint.
Categorie:
Tag(s):