woensdag, 10. juni 2009 - 22:06

Help Pagaella !!

Schaijk

Voor het paardje Pagaella, wat geboren is met een scheve neus, zal op zondag 14 juni een benefietdag worden gehouden bij stal Swanenberg aan de Duifhuisstraat 2 te Schaijk. Deze dag begint om 10.00 uur en zal duren tot 17.00 uur.

Door de handicap van Pagaella kan zij maar door een neusgat ademhalen en heeft altijd een ontstoken traanbuisje.
Dierenliefhebbers Hanneke de Groot en Robert Kamps zagen op tv een onderwerp over Pagella bij sbs 6 en waren diep geraakt door de vechtkracht en levenslust van dit paardje. Na wat brainstormen hebben Hanneke en Robert het idee gekregen om met het “Appie Kamps showteam�( waar Hanneke en Robert deel van uit maken ) een benefiet dag te organiseren voor Pagella.

Nu amper twee maanden later zal deze benefietdag plaatsvinden.� Een programma waar we op zijn zachtst gezegd erg trots op zijn “verteld Hanneke. “Deze dag wordt een traktatie voor het hele gezin, er zullen onder andere demonstraties zijn van: Politiehonden met topdreseurs uit binnen en buitenland, Het Appie kamps showteam, een meervoudig deelneemster aan wereldkampioenschappen doggydance, een dressuur clinic van Elisa Swanenberg, Country dansen en de zangers Danny Robben en Cees Kaspers zullen zorgen voor de nodige sfeer. “ vult Robbert aan. “Voor de kleintjes onder ons staat er een springkussen en een ranjakabouter klaar. Er is die dag ook een autoruitenspecialist die uw sterretjes in uw autoruiten gratis te laten repareren. Als klap op de vuurpijl is er een grote loterij met hele mooi prijzen voor iedereen.�verteld een van de 2 organisatoren. “en natuurlijk is Pagaella zelf ook aanwezig�

Deze dag staat geheel in het teken van Pagella, alle opbrengsten zullen ten goede komen aan de operatie die ze krijgt, waardoor zij ook een onbekommerd leven tegemoet kan gaan.
De entree voor deze prachtige dag bedraagt 2,50 euro en u krijgt dan een lot voor de loterij daarbij kado. De organisatie hoopt op uw komst zodat het resultaat behaald kan worden: “een mooi en gezond leven voor Pagaella�
Provincie:
Tag(s):