donderdag, 4. juni 2009 - 10:37

L'Oréal 100 jaar

Hoofddorp

L'Oréal, 's werelds grootste cosmeticaconcern viert vandaag haar 100ste verjaardag, samen met 67.500 werknemers in 65 landen.

Al een eeuw lang is L'Oréal toegewijd aan het avontuur van schoonheid. Het kleine familiebedrijf, dat in 1909 werd opgericht door de chemicus Eugène Schueller in Parijs, is uitgegroeid tot 's werelds meest toonaangevende onderneming op het gebied van schoonheid. Dankzij de stringente wetenschappelijke aanpak, de honger naar verovering van de internationale markten en haar voortdurende zoektocht naar innovatie en kwaliteit is L'Oréal wereldwijd bekend.

Vandaag de dag beschikt het bedrijf maar liefst over 23 wereldwijde merken die aanwezig zijn in elke distributiesector (de kappersbranche, de massamarkt, apotheken en luxe parfumerieën) met diverse culturele afkomst (VS, Italiaans, Frans, Japans, Chinees, .). Merken zoals L'Oréal Paris, Vichy, Lanc(oo)me en The Body Shop, zijn erkende wereldleiders in hun specifieke sectoren. Door de inzet van een krachtige en duidelijke strategische visie is het L'Oréal gelukt om schoonheid wereldwijd toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk verschillende mensen.
Categorie:
Tag(s):