woensdag, 10. juni 2009 - 21:48

Luxor Theater terug in Meppel

Meppel

De bioscoop Movie Unlimited Meppel heet vanaf woensdag weer Luxor Theater Meppel. Dertig jaar na sluiting van de oude bioscoop Luxor Theater aan de Grote Oever komt de vertrouwde naam weer terug. Na tot 2004 ’t Swaentje te hebben geheten veranderde de naam in Movie Unlimited en nu wordt het tijd om de naam voor eeuwig te veranderen in het Luxor Theater Meppel.

Eigenaar Albert Jan Vos, eveneens eigenaar van het Luxor Theater Hoogeveen, is van mening dat de naam Luxor Theater Meppel uitstekend past in het concept bioscopen wat hij al jaren voor ogen heeft. “Niet alleen de jeugd maar zeker ook de 35 plussers komen steeds vaker naar onze bioscoop in Meppel. Dat zal, gezien de vergrijzing in Nederland, alleen maar toenemen. Mede daarom past de vertrouwde naam Luxor Theater beter. Wij hebben deze naam allang in gedachten voor Meppel maar wij wilden wachten op het bijpassende internetadres www.luxor.nl Deze is nu in ons bezit en dat maakt het nog leuker. Bovendien zullen er naast Hoogeveen en Meppel zeer waarschijnlijk nog wel meer Luxor Theaters komen elders in het land. De Meppelaars krijgen nu dus Luxor terug".

Patrick Hagewoud, de dagelijkse theatermanager, is ook al lang aan de bioscoop verbonden. Met name de laatste jaren is hij er in geslaagd om van deze bioscoop weer een bloeiend en regionaal verstrekkend bedrijf te maken. De bioscoop beschikt over de grootste Kidsclub van Meppel met bijna 1.000 leden. Ook de Ladies Only brengt maandelijks ruim 200 dames naar de bioscoop voor een smaakvolle avond met film, entertainment en diverse presentaties.

Na de zomervakantie zal er een week boordevol met activiteiten en speciale films met kortingacties plaats gaan vinden om de naamsverandering naar het Luxor Theater te vieren.
Provincie:
Tag(s):