dinsdag, 16. juni 2009 - 9:16

Mannen hebben niet veel nodig om gelukkiger te worden

Ongestoord naar muziek luisteren, een lange douche en goede seks maken mannen gelukkiger, meer dan vrouwen. Dat blijkt uit het Palmolive Kwalitijd voor jezelf onderzoek de werd gehouden in de aanloop naar Vaderdag

Mannen hebben niet veel nodig om gelukkiger te worden. Meer "Kwalitijd" maakt ze ook een betere vader, zeggen ze. Onderweg naar het werk en boodschappen doen, dragen daar amper aan bij. Gemakkelijke kleding in huis en muziek luisteren associëren mannen daarentegen wel met "Kwalitijd" voor zichzelf. Meer dan vrouwen doen ze dat ook met lekker eten, champagne en wijn. Daarbij roept de geur van de zee, kokos en lavendel het gevoel op dat ze tot zichzelf kunnen komen.

Per dag hebben mannen zo'n 1,5 uur "Kwalitijd". Dat vinden ze ruim 60 minuten te weinig. Naast de woonkamer besteden ze per dag zo'n 10-15 minuten in de badkamer. Ze geven de voorkeur aan een lekkere lange douche, vrouwen hebben een voorkeur voor een warm bad. Bijna geen enkele man doet de badkamer op slot ondanks dat de badkamer een van de weinige plekken in huis is waar hij op zichzelf kan zijn.
Categorie:
Tag(s):