woensdag, 15. april 2009 - 21:15

Meisje zwaar gewond bij aanrijding

zwijndrecht

Een 10-jarig meisje uit Zwijndrecht is zwaar gewond geraakt. Ze fietste op woensdagmiddag 15 april 2009 omstreeks 17.50 uur over het fietspad langs de Munnikensteeg in Zwijndrecht.

Ze wilde oversteken. Een autobestuurder zag dat en remde op tijd. Het meisje stak inderdaad over. Er reed op dat moment op de andere rijbaan ook een auto. Waarschijnlijk zagen de 37-jarige bestuurster uit Zwijndrecht van deze auto en het meisje elkaar niet of te laat.

De 10-jarige raakte dit voertuig en door de klap die volgde ook nog de auto die eerder stopte voor haar. Het meisje was zwaar gewond. Ambulancepersoneel riep de hulp in van het medisch personeel van de traumahelikopter. Een medisch specialist reed mee met de ambulance. Deze ging met een spoedtransport naar het academisch ziekenhuis in Rotterdam.

De toestand van het slachtoffer is zorgelijk, aldus de politie. De politie sloot de Munnikensteeg af voor hulpverlening en sporenonderzoek. Om een compleet beeld te krijgen van de aanrijding zoekt de politie getuigen.
Provincie:
Tag(s):