donderdag, 28. mei 2009 - 14:01

Monsterjump in Utrecht

Utrecht

Zaterdag en zondag is er bij de Veemarkthallen in Utrecht een show met monstertrucks. Maar liefst 9 monstertrucks zullen het tegen elkaar opnemen in diverse manches in de classes 500, 800 en 1400 pk. Zodra deze machines starten voelt men de pk's dreunen en imponeren zij het publiek met hun duizelingwekkende jumps.

De coureurs zullen alles op alles zetten om de diverse manches te winnen en dat zij zich niet zullen inhouden bewijzen de nodige blessures. Zo heeft bijvoorbeeld Robbert Mauss zijn rug al eens gebroken met zijn truck de Green Devil en is The ice man menig keer op zijn kop geëindigd met zijn truck BUSTER

Bijzonder is Black mamba met haar truck Hexrn zij is de enige vrouw in europa die op dit niveau kan concurreren met haar mannelijke collega's en als zij aan de start verschijnt weten ze dat ze alles op alles moeten zetten om te winnen.

Tussen de manches zullen er spectaculaire auto en motor stunts gepresenteerd worden van de Hollywood stuntshow ook hier zal het publiek geen rust gegund worden want bij iedere stunt zal men zich afvragen of het goed zal aflopen.
Provincie:
Tag(s):